Två kända medium

Två kända medium

Medium är personer som anser sig ha kontakt med andevärlden och därmed kan förmedla budskap från ”andra sidan” till personer som inte har gåvan att skapa dessa kontakter. Precis som i alla branscher finns det personer som gjort sig riktigt kända och uppskattade. Två av dessa kan man läsa om på Tarotguiderna.nu.

Terry Evans

Terry Evans anses präglats mycket i sin profession av hans uppväxt som var full av misshandel – både fysisk och psykisk. En historia som han berättar om i hans bok om hans livshistoria ”Berget”. Han tog sig däremot framåt och flyttade till Sverige år 1991.

Här köpte han en byskola och renoverade om den till att nu vara en kursgård. Även han är känd från TV då han varit med i både ”Det okända” samt på ”Förnimmelse av Mord”. I det sista programmet använde man medium för att på något sätt kunna klara av upp ouppklarade mord. Programmet fick både ros och ris beroende just på att medium inte klassas som vetenskapligt bevisade.

Hans intresse för medium tog ett stort kliv framåt när han, vid 22 års ålder, fick privatkonsultation av ett medium. Detta var så kraftigt för honom att han fördjupade sig och tids nog blev ett eget medium.

Vivi Linde

Vivi Linde blev snabbt känd efter att ha medverkat i programserien ”Livet på andra sidan”. Ett par personer var castade till inspelningen där hon som medium fick träffa dem och hjälpa dem vidare i kontakt med andevärlden.

Serien sändes 2013 och fick stor uppmärksamhet. Detta gjorde även att hennes karriär fick ett stort steg framåt. Vivi är känd för att vara mycket karismatisk i sitt arbete där hon med hjälp av tarotkort kan se in i framtiden.

Utöver Vivi var även ett par andra svenska medium eller spåpersoner med i serien. Bland dessa kan exempelvis Pehr nämnas som anser sig kunna kommunicera med djur.

Om Tarotguiderna.nu

Tarotguiderna.nu är en portal med fokus på tarot, spådom, medium och mindfulnes. Med andra ord områden där man söker kontakt med andar och andevärlden. Portalen är relativt ny och började byggas upp under början av 2019.

I dagsläget består tarotguiderna.nu av artiklar som presenterar de olika inriktningarna samt ett par personporträtt. Bland annat kan man just läsa om just Vivi Linde och Terry Evans. För fler personporträtt – besök Tarotguiderna.nu