Batman leksaker för lek och äventyr

Batman är en ikonisk figur som väcker något hos både vuxna och barn. Hans äventyr började som serietidning, och har sedan blivit flera filmer, och med Batman som inspiration kan barn sysselsätta sig med många timmars lek. Batman-leksaker finns i många olika utföranden, från gosedjur till action- och samlarfigurer, och passar därför till de allra flesta barn.

Detta är Batman

Batman är något så ovanligt som en superhjälte utan några övernaturliga krafter. Hans drivkraft kommer från att hämnas på sina föräldrars mördare, och därför spenderar han flera år med att resa runt jorden och träna sitt psyke och sin kropp innan han återvänder till sin Batcave i Gotham city för att skydda invånarna där. Eftersom Batman är miljardär kan han köpa både högteknologiska fordon och vapen. Han har också ett fotografiskt minne, vilket hjälper honom i hans kamp mot ondska och brottslighet. I Batmans universum finns också medhjälparen Robin vid hans sida, och ärkefienden Jokern som alltid har en ond plan på gång.

Tre typer av Batman-leksaker

  • Figurer med Batman-tema: Dessa figurer är roliga leksaker som utmanar kreativiteten, och dessutom är de snygga att ha framme på rummet. Med actionfigurerna kan leken pågå i timme efter timme medan dagens äventyr i Gotham city utspelar sig. Susa runt i Batmobilen och spana efter banditer, gör upp en plan tillsammans med Robin, eller slåss mot Jokern.
  • Kläder med Batman-logga: Det är en härlig känsla att ha sin hjälte med sig ut i vardagen, och med Batman på kläderna kan barnet känna sig både tuff och fin. Kanske inspireras hen dessutom till att bekämpa brott eller till att prata med en kompis som känner sig ensam? För den som vill ha superhjälten med sig varje skoldag finns det också snygga ryggsäckar och gympapåsar med Batman på.
  • Prylar med Batman: Här finns en uppsjö av olika saker som uppmuntrar till både aktivitet och mys. Lek utomhus med sparkcykel eller skateboard, och viktigast av allt, en riktigt häftig (och CE-märkt) hjälm. Efter åkandet och trixandet ute kan man krypa upp under en härlig Batman-filt och mysa i värmen.