Retromaskiner för köket

Att köket är hemmets hjärta har aldrig varit mer sant än nu. Faktum är att det klassiska uttrycket kanske alltid varit en realitet. Det är här man umgås, lagar mat och spenderar en hel del av sin tid. Genom att använda köksmaskiner från Kitchen aid har man försäkrat sig om att alltid ha tillräcklig utrustning vad man än ger sig i kast med. Designen är vidare någonting som tillför mycket av upplevelsen. När den första i serien Kitchen aid nådde marknaden var det en succé utan motstycke. Många av de betungande momenten i köket gick plötsligt helt automatiskt. Detta var i runda ordalag 100 år sedan och grundprincipen är densamma som idag!

Tidlös design

Huruvida man kan anse maskinerna från Kitchen aid vara av tidlös design eller inte är föremål för diskussion. För vissa skulle de istället framstå som klassiska i bemärkelsen att de har ungefär det formspråk som förknippas med 1950 talet. Oavsett vilken sida man sällar sig till kan de flesta kanske ändå enas om de är iögonfallande och smakfulla. Den mest välkända kollektionen från Kitchen aid var den som utformades av Egmont Arens. Designern och tillika redaktören hittade linjer som tilltalade alla grov sagt. 1936 kom serien K vilken än idag är utgångspunkten för nya serier. Av allt att döma hittades en design som skulle visa sig så tilltalande att den blev tidlös!

Kitchen aid på nätet

För de som önskar komplettera sitt kök med en designklassiker som också kan prestera på topp, är Kitchen aid ofta ett så gott som självklart alternativ. På nätet kan man hitta en stor del av de många produkter som lanserats. Väljer man att handla via diverse affärssidor med återbäring kan man göra fynd! Via den länk som finns tidigare i denna text går det att finna det mesta som rör dessa köksmaskiner.

Produkter från Kitchen aid

Från att man började sin produktion har det tillkommit många produkter som var helt okända när företaget grundades. Allt ifrån blender till elvisp finns nu i sortimentet. Alla i snygg design och med bra funktioner när man vistas i kökets område.