REPARERA IPHONE

Att reparera en Iphone är ofta en kostsam och irriterande process. Det gäller att hitta rätt ställe för att reparera Iphonen så att arbetet blir rätt utfört. Att passa sig för är företag som tar överpris; att reparera iphone kostar såklart några hundralappar, men bör inte överskrida vad som kan räknas rimligt. Med rätt kompetens kan vem som helst reparera en iphone, men det är säkrast att vända sig till seriösa företag. De går att hitta i hela landet men skiljer sig åt i priser och kompetens. Därför är det att rekommendera att gå till ett väletablerat företag med lång erfarenhet – annars kan en reparation sluta i förstörelse av telefonen.

Tjänster och produkter hos Idofix.se

iDoFix är ett företag med kontor i Linköping. Butiken erbjuder inte endast reparationer av iphone, utan även andra typer av reparationer och service av produkter. Följande är företagets främsta områden;

  • Iphone reparationer
  • Sony reparationer
  • Mobiltillbehör
  • Datorservice

Butiken kan erbjuda reparationer av alla modeller av Iphone, men även SONY telefoner. Det vanligaste är såklart skärmbyte, men även andra typer av reparationer och byten kan göras, som hemknappen och batterier. I butiken finns även reservdelar för de som har kunskapen att reparera sin telefon på egen hand. Utöver detta är datorservice en stor del av företagets verksamhet. Inom detta erbjuds felsökning av datorn för att hitta felet, dataräddning när hårddisken har kraschat och ominstallation av systemet när datorn blivit långsamt. Detta gäller vanlig PC och Apple.

Reparera Iphone hos iDoFix

De anställda på iDoFix har lång erfarenhet i branschen och är specialiserade inom Iphones. En reparation beräknas ta 1-2 timmar men varierar i pris beroende på modell. Prisen går att hitta på hemsidan iDoFix.se. Det vanligaste är att lämna över telefonen i butiken, men det går även bra att skicka telefonen och få den skickad tillbaka när den är reparerad. På hemsidan poängteras det att en reparation av Iphone är betydligt miljövänligare än att köpa en ny telefon, vilket är ett sätt för företaget att hålla en bra miljöstandard.

Mobiltillbehör

Trots att butikens främsta område är Iphones erbjuds tillbehör till andra märken också. Några utav de märken av telefoner vars tillbehör du kan hitta i denna butik är;

  • Samsung
  • SONY
  • HUAWEI
  • LG
  • HTC