Därför ska du välja Ecco skor

Därför ska du välja Ecco skor

Värdesätter du kvalitativa och fotriktiga skor? Då är Ecco skor garanterat något för dig. Ecco är ett danskt varumärke som grundades av Karl Toosbuy under det tidiga 60-talet. Idag är Ecco ett enormt företag som finns över hela världen. Totalt har Ecco över 3000 butiker internationellt. Hur många skor produceras då? 12 miljoner skor lämnar fabrikerna varje år. Förutom att Ecco är kända för sin kvalitet och fotriktiga design ligger även miljön företaget varmt om hjärtat. Ecco har sedan länge varit med och deltagit i ett särskilt forskarprogram där man försöker hitta bra lösningar för att minska miljöpåverkan när man utför garvning av läder. Skorna tillverkas i fabriker i bland annat Japan, Cypern och Slovakien.

Teknik och innovation

Något som ligger Ecco varmt om hjärtat, förutom miljön, är utvecklingen av deras skor. Då pratar vi om själva sulan. Man jobbar ständigt med att ta fram bättre, mer hållbara och bekvämare sulor som ska vara sköna att gå i hela dagen. Just komforten är något som verkligen kännetecknar Ecco skor, oavsett om du shoppar herr- eller damskor. Du kan dessutom välja bland otaliga skomodeller som fotriktiga kängor för vandringen, lättare sportskor för löpning eller ett par sofistikerade skinnskor till jobbet. Skorna passar för alla tillfällen eftersom Ecco erbjuder ett brett urval av skomodeller.

För dig som är på jakt efter ett par slitstarka skor för trekking och vandringsturer erbjuder Ecco skor i det innovativa materialet Gore-Tex. Gore-Tex är ett vattenavstötande material som passar perfekt för såväl regniga höstdagar som kyliga vinterdagar. Du kan dessutom hitta mängder av olika typer av skomodeller i Gore-Tex, som bland annat höga kängor eller nättare trekkingskor.

Skor för varje årstid

Ecco skor finns att hitta för både olika tillfällen och olika årstider. De erbjuder ett brett sortiment av sommarskor som exempelvis sandaler. Vad som gör dessa så speciella är deras bekvämlighet. Detta är skor för dig som vill kunna vandra runt i Paris hela dagen, eller gå på härliga sommarpromenader på den svenska västkusten. Du kan även hitta nätta och luftiga sportskor i fina färger, både för kvinnor och män. Hitta dina favoriter bland de många Ecco skor som erbjuds!